samedifferent.blogg.se

Likadan men ändå så annorlunda

FRYSHUSET

Kategori: Allmänt

imgres.jpg
Om jag ska sumera mina snart 3år på Fryshuets Gymnasium så får jag en stor klump i magen. Dessa snart tre år har varit underbara, tuffa och så klart roliga. Genom Fryshuset så har jag upplevt så mycket saker, jag har gjort en fest för hela skolan gått en cool ledarutbildning, träffat drottningen och prins charles, träffat Kennydys släkting och mycket mer. Om man vill gå i en skola där man verkligen får en möjlighet att utvecklas så är det på Fryshuset både som grundskoleelev, Gymnasielev eller till och med högskoleelev så har man den chansen. Bara man vågar ta kontakt och ta steget fram. För det är vi som är framtiden och oftast har det vuxna ingen koll på vad ''vi'' ungdommar behöver för att kunna göra det möjligt. Men detta gäller inte de som jobbar i alla dessa organisationer och speciellt inte enligt Anders Carlber och minnet och andan lever kvar efter honom. 
 
Fryshuset står för respect, kärlek och styrka. Alla är välkommna och alla är lika värda. Det spelar ingen roll vem du är och var du kommer ifrån. Du kommer dit och gör det du älskar med hundra procent stöd från alla runt omkring dig.
 
Tack FRYSHUSET! Tack för att jag fick möjligheten att hitta er, att ni lyssnar och ger mig och alla andra chansen att utvecklas och att nå sina drömmar!